Πλαίσιο κειμένου: Πλαίσιο κειμένου:

Νέα, Εκδηλώσεις, Δραστηριότητες

· Ενημερωθείτε για τα γενόμενα στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΕΜΦ (Καταστατική Γενική Συνέλευση και Τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση) που πραγματοποιήθηκαν  την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 στις 14.30 και 16:00 αντίστοιχα. Διαβάστε τα αντίστοιχα πρακτικά στους συνδέσμους http://www.eeft.gr/GS12015.pdf και http://www.eeft.gr/GS22015.pdf. Κατεβάστε τους εγκεκριμένους  απολογισμούς (διοικητικό http://www.eeft.gr/DA2014.pdf και οικονομικό http://www.eeft.gr/OA2014.pdf) καθώς και τον προϋπολογισμό του 2015 http://www.eeft.gr/P2015.pdf

· Την Δευτέρα 27/1/2014, στις 3μμ, διεξήχθη η ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση της ΕΕΜΦ. Στο σύνδεσμο http://www.eeft.gr/dioikitikos_apologismos_2013.pdf μπορείτε να δείτε αναλυτικά τον Διοικητικό Απολογισμό για το έτος 2013 που παρουσιάστηκε στη ΓΣ και στο σύνδεσμο http://www.eeft.gr/GS2014.pdf.

· Την Τρίτη  29 Ιανουαρίου 2013, στις 15:00,  στα γραφεία της ΔΕΗ Α.Ε./ ΔΥΗΠ, Αγησιλάου 56 – 58 Αθήνα, στην Αίθουσα Συγκεντρώσεων του 3ου ορόφου έγινε  η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΕΜΦ όπου συζητήθηκε και το θέμα του νέου καταστατικού της ΕΕΜΦ. Βρείτε τα πρακτικά της ΓΣ στο σύνδεσμο http://www.eeft.gr/GS2013.pdf. Διαβάστε το τελικό κείμενο που τέθηκε προς συζήτηση και έγκριση από τη Γ.Σ. όπως διαμορφώθηκε βάσει  της  πρότασης της αρμόδιας ομάδας εργασίας αλλά και τις προτάσεις και τα σχόλια των μελών της ΕΕΜΦ στο σύνδεσμο http://www.eeft.gr\katastatikonew.pdf.

·  

Γενικές Συνελεύσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης:  05/02/18

Φράγμα Τούρλου, Πάρος

Ύψος 15m

Φράγμα Τούρλου

· Η Ελληνική Επιτροπή Μεγάλων Φραγμάτων (ΕΕΜΦ) σας προσκαλεί την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 στις 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ, 1ος όροφος, Νίκης 4, Αθήνα σε εκδήλωση με θέμα: "Σχέδια Αντιμετώπισης Έκτακτων/Επικίνδυνων Καταστάσεων (ΣΑΕΚ)" όπου  θα παρουσιαστεί και θα τεθεί σε δημόσιο διάλογο το σχέδιο που συνέταξε η σχετική Ομάδα Εργασίας της ΕΕΜΦ.
Το σχέδιο αυτό μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο
www.eeft.gr/SAEK.pdf

· Παραλήφθηκαn  και είναι διαθέσιμα προς αναφορά στη βιβλιοθήκη της ΕΕΜΦ τα νέα bulletin της ICOLD: No 157:”Small dams Design, Surveillance and rehabilitation”, No 146:”Dams and Resettlement”, No 148: “Selecting seismic parameters for large dams Guidelines” & No 166: “Inspection of Dams Following earthquake guidelines”. Τα εν λόγω bulletins μπορείτε να τα αγοράσετε και από την ιστοσελίδα της ICOLD αλλά τότε μην ξεχάσετε να ζητήσετε από την ΕΕΜΦ τον κωδικό μέλους της ώστε  να τύχετε έκπτωσης. Στο σύνδεσμο http://www.eeft.gr\bulletins.pdf μπορείτε να δείτε το σύνολο των τευχών που έχει στη βιβλιοθήκη της η ΕΕΜΦ. Τα τεύχη αυτά είναι διαθέσιμα προς αναφορά στα γραφεία της (Αγησιλάου 56-58, Αθήνα) μετά από συνεννόηση. Παρακαλού΅ε επικοινωνήστε ΅ε την ΕΕΜΦ στο τηλέφωνο 210-3355186 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση eemf@eeft.gr.

· Μάθετε στο σύνδεσμο www.eeft.gr/Rom.pdf για την επίσκεψη της αντιπροσωπείας της ΕΕΜΦ στην Ρουμανία στο πλαίσιο της ανταλλαγής επισκέψεων με τη Ρουμανική RoCOLD.

· Διαβάστε την ανταπόκριση του Προέδρου της ΕΕΜΦ κ. Γ.Ντουνιά, από τη 83η Σύνοδο και το 25ο Συνέδριο της ICOLD που έγινε στο Stavanger της Νορβηγίας που έγινε μεταξύ 13 και 20 Ιουνίου 2015 στο http://www.eeft.gr/ICOLD_stavanger2015.pdf

· Για όσους την έχασαν και για όσους θέλουν να την ξαναθυμηθούν, στον ακόλουθο σύνδεσμο (http://www.eeft.gr/index.files/50years.htm)μπορείτε να βρείτε τις παρουσιάσεις, αλλά και φωτογραφίες και βίντεο από την πολύ επιτυχημένη επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια λειτουργίας της ΕΕΜΦ που διοργανώθηκε την Πέμπτη 7 Μαΐου 2015 στην Αίθουσα Τελετών του Κτηρίου Διοίκησης του ΕΜΠ !!!

· Τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014, στις 18:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ (Νέα Κτήρια), στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα: «Καθορισ΅ός Κριτηρίων Επιλογής Πλη΅΅ύρας Σχεδιασ΅ού για Φράγ΅ατα» όπου παρουσιάστηκε και τέθηκε σε δημόσιο διάλογο το σχέδιο που συνέταξε η σχετική Ομάδα Εργασίας της ΕΕΜΦ. Το σχέδιο αυτό μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο http://www.eeft.gr/DFdraft.pdf και τη σχετική πρόσκληση στο σύνδεσμο http://www.eeft.gr/announcement.pdf. Για οδηγίες πρόσβασης στο χώρο της εκδήλωσης αναφερθείτε στη σελίδα του ΕΜΠ http://map.ntua.gr/map_final_20100817.pdf.

· Διαβάστε σχετικά με τη συμμετοχή του Προέδρου της ΕΕΜΦ κ. Γ.Ντουνιά, στη 81η Γενική συνέλευση της ICOLD στο Seattle των ΗΠΑ που έγινε μεταξύ 10 και 17 Αυγούστου 2013 στο  http://www.eeft.gr/ICOLD_General_Assembly_2013_Seattle

Ενημερωθείτε για τα Νέα της Επιτροπής (τις δραστηριότητές της αλλά και για τις ομιλίες, τις διαλέξεις και τις εκδρομές που διοργανώνει). Επίσης, διαβάστε τα πεπραγμένα στις Γενικές της Συνελεύσεις και σημειώστε στο ημερολόγιο σας να μην ξεχάστε να συμμετάσχετε στην επόμενη!!!

Για παλαιότερες δραστηριότητες συνδεθείτε στο www.eeft.gr/index.files/older.htm

Νέα της Επιτροπής